
Google Photos pregătește un buton care va șterge toate informațiile memorate de funcția Ask Photos în serviciul Remember List.
Butonul va permite resetarea rapidă a memoriei asistentei bazate pe Gemini, facilitând controlul datelor personale.
Funcția este în testare și nu este încă disponibilă oficial pentru utilizatori, dar va îmbunătăți confidențialitatea.